Ishink med lock – en snygg och praktisk lösning för isbitar.

Många typer av drycker smakar bäst när de är riktigt kalla och man får ofta ta till isbitar för att Ishink med lockde ska nå önskad temperatur. Problemet är att is smälter, vilket kan göra det svårt att ha det tillgängligt under en längre tid utan att sätta in dem i frysen. En ishink med lock är en praktisk lösning för att kunna servera is till drickan på fester, eller för att kunna ha is till hands när man grillar eller äter ute. Hinken i sig är gjord för att på bästa sätt bevara kylan och locket kapslar in den ytterligare. Detta hindrar isen från att smälta så att man kan ha nytta av den ännu längre.

Olika storlekar

Denna typ av ishink med lock säljs i många olika storlekar, så att det alltid går att hitta en som passar behovet. Ishinkar används oftast till fest eller i barer, där de ställs fram i samband med beställning av en flaska alkohol eller liknande. Ishinkar har inte alltid lock, men de som har det är konstruerade för ytterligare isolering och längre hållbarhet för isbitarna. En annan fördel är att locket förhindrar att skräp eller annat hamnar i hinken. De är ofta gjorda i plast och aluminiumliknande material, då detta har testats fram till att vara det mest effektiva materialet när det kommer till nedkylning och inkapsling av kyla.

Inte bara praktiskt

En ishink med lock är inte bara praktiskt, utan det är även snyggt. Om man vill ha is till sina gäster på en fest så kan man lika gärna ställa fram det med stil. En ishink med lock fungerar utmärkt som en snygg och trendig inredningsdetalj, samtidigt som den tjänar sitt syfte genom att hålla isbitarna kalla och intakta. Den fungerar även bra att använda ishink med lock en vanlig kväll framför TVn. Det är okej att unna sig lite vardagslyx.