Vinkylskåp

4 inlägg

En liten vinkyl är en utmärkt present till alla vindrickare

Man behöver inte vara någon stor vinkonnässör för att inse nyttan av att skaffa sig en liten vinkyl. Faktum är att det kan vara en lönsam investering, förutsatt att man hittar någonting prisvärt.

Viner är temperaturkänsliga av två olika anledningar. För det första smakar olika viner olika bra beroende på vilken temperatur de håller när man dricker dem. För det andra påverkar vinets förvaringstemperatur hur väl det håller sig. Exempelvis förvaras champagner bäst vid en temperatur om cirka 12 grader. 

Fortsätt läsa

Om du älskar goda viner, så är vinkylen perfekt för dig!

En vinkyl finns det plats för i alla hem där det bor någon som älskar vin. För dig som bor trångt finns det små vinkylar som går att bygga in i till exempel ett skåp, så att du får plats med den och har dina viner nära till hands. Om du har ett större hem och en stor vinsamling kan det vara en bra idé att investera i en större kyl. Det finns vinkylar som rymmer upp till 300 flaskor, så du har gott om plats att utöka samlingen på. Vinkylen är ett praktiskt sätt att förvara sitt vin på. När du förvarar ditt vin i en vinkyl får du flera fördelar på en gång. Du hittar enkelt vinet du letar efter och du behöver inte oroa dig för att vinet blir dåligt för att det inte har förvarats rätt. Alla dina vita viner är dessutom alltid klara att serveras när du har dem i vinkylen.

Fortsätt läsa

Ett vinkylskåp är billigare än en vinkällare och lika bra.

Alla kan vi väl njuta av ett glas vin till maten någon gång. Om det är tillsammans med ett fint sällskap så kanske man vill bjuda på något speciellt som man har sparat på länge. Problemet är att du inte har något extra att bjuda på, eftersom du inte har kunnat förvara ditt vin på ett bra sätt. Det problemet är lätt löst med ett vinkylskåp.

Fortsätt läsa